Biografija - Dr. Mehrdadian Mitridatis

 

Dr. Mehrdadian Mitridatis, diplomirao je na medicinskom fakultetu u Beogradu.

Svoje obrazovanje i usavršavanje iz oblasti medicine nastavlja u Grčkoj.

Interesovanje i povod za sticanje znanja o homeopatiji, kao iskusnog doktora medicine, bilo je zapažanje neuspeha konvenvionalne medicine u lečenju pojedinih oboljenja, kao i nedovoljan uvid konvencionalne medicine u kompletnu ličnost pacijenta, u njegove emocije, mentalno stanje, tj. u aspekte ličnosti koji imaju znatan uticaj na nastanak bolesti i čije zanemarivanje pri razmatranju terapijskog lečenja može da usprori ili onemogući izlečenje. Takođe, česta neracionalna upotreba hemijskih lekova koji nekada mogu doneti „više štete nego koristi“.

To ga je navelo da upiše Internacionalnu Akademiju Klasične Homeopatije, University Aegean. Bio je sudent profesora Vitulkasa.

Nakon diplomiranja na Internacionalnoj Akademiji Klasične Homeopatije, dalje se usavršava u ordinacijama za klasisičnu homeopatiju u Grčkoj, gde su mu mentori bili eminentni doktori - homeopate.

Nakon usavršavanja i stažiranja, otvara svoju privatnu lekarsku ordinaciju u Solunu.

Drži predavanja u Beogradu i širom Grčke.

Njegova druga specijalnost je lečenje bolesti (primenom ortomolekularne medicine i nutricije) - detoksikacija organizma na ćelijskom nivou. Sa ortomolekularnom ishranom,homeopatijom, postigao je odlične rezultate kod hroničnih bolesnika, koji nisu mogli da se izleče upotrebom hemijskih lekova.

Dr. Mehrdadian osim svoje privatne prakse u Solunu, ima pacijente širom sveta preko Skype aplikacije.

Dr. Mehrdadian tečno govori engleski, srpski, persijski i grčki jezik.

Bio je profesor persijskog jezika na fakultetu u Solunu. Da bi se u potpunosti posvetio homeopatiji, napušta mesto profesora na fakultetu i posvećuje se homeopatiji, kako u svojoj ordinaciji, tako i stručnim usavršavanjem iz oblasti homeopatije.

Moja ordinacija