Homeopatija i policistični jajnici

Homeopatija predstavlja prirodan, siguran i efikasan način lečenja svih vrsta ginekoloških poremećaja.

Nakon konsultacija sa ginekologom radi određivanja precizne dijagnoze i sprovođenja testova koji mogu otkriti problem, možete izabrati homeopatsko savetovanje i rešavanje problema.
Homeopatski tretmani mogu rešiti veliki broj ginekoloških problema i pružiti dobro zdravlje ženama u svim fazama života  do duboke starosti. Homeopatski pristup je koristan za čitav spektar emocionalnih, mentalnih i fizičkih problema koje žene mogu imati i može im pomoći kroz tranzicione i razvojne prekretnice svog života. Jedan od tih problema svakako može biti i sindrom policističnog jajnika.

Sindrom policističkog jajnika (PCOS) je stanje koje utiče na nivo ženskog hormona.

Žene sa PCOS-om proizvode više nego normalne količine muških hormona. Ova hormonska neravnoteža prouzrokuje preskakanje menstrualnih perioda i otežava trudnoću.

PCOS takođe uzrokuje rast kose na licu i tijelu i ćelavosti i to može doprineti dugoročnim zdravstvenim problemima kao što su dijabetes i bolesti srca.

Homeopatija za ginekološke probleme

Homeopatija se može koristiti za lečenje velikog broja uobičajenih fizičkih i emocionalnih simptoma povezanih sa menstrualnim ciklusima, hormonskim disbalansima i predmenstrualnim sindromom. Zbog svog naglaska na tretiranju cijelog pacijenta na fizičkom, mentalnom i emotivnom nivou, homeopatski tretmani su idealni je za tretiranje širokog spektra mogućih simptoma povezanih sa menstrualnim ciklusom. Pošto homeopatski lekovi rade stimulišući sistem lečenja tela da bi se ravnotežu ponovo uspostavila, problemi sa hormonskim disbalansima dobro reaguju na homeopatske tretmane.

Za tretman policističnih jajnika možete nam se obratiti pomoću podataka na stranici kontakt za homeopatske tretmane policističnih jajnika...