Šta je zdravlje?

Osloboditi bolove iz fizičkog tela kako bi dostigao nivo euforije. Oslobadjanje strasti na emocionalnom nivou dovodi do potencijalnog stanja mira i tišine. Oslobođenje od sebičnosti u mentalnoj sferi, što dovodi do potpune identifikacije s istinom.

Za koga je homeopatija?

Homeopatija je terapija koja obuhvata sve vrste poremećaja (bolesti), osim onih gde je nesumnjivo potrebna hirurška intervencija.

Da li deca mogu koristiti homeopatiju?

Svakako, rezultati za decu su vrlo dobri, jer njihovo telo i njihov organizam generalno je zdraviji od odraslih.

Šta je klasična homeopatska medicina?

Homeopatska medicina je terapeutski sistem koji se temelji na zakonima i načelima prirode. Cilj mu je ojačati organizam, pokretanjem svojih obrambenih snaga i time obnavljanjem poremećenog zdravlja. Lečenje se fokusira na celokupnoj slici simptoma organizma, a ne samo na sliku bolesti od koje pacijent pati. To znači da dve osobe koje imaju istu bolest trebaju dva različita tretmana i različite homeopatske lekove. Budući da je čovek deo prirode i njegova bolest i isceljenje moraju se temeljiti na zakonima prirode.

Koliko dugo traje tretman?

Prognoza za svakog pacijenta moguća je tek posle uzimanja potpune medicinske i homeopatske istorije. Prvi rezultati primećeni su posle prvog ili drugog meseca kod pacijenata sa srednjim stepenom oštećenja organizma.

Mogu li se koristiti lekovi konvencionalne medicine sa homeopatskim lekovima?

U većini slučajeva da, ako neko ima dijabetes i prima svoju terapiju, može koristiti homeopatske lekove.